lauantai 26. tammikuuta 2019

Jokaisesta suomalaisesta on pidettävä huolta ja yksilöä tulee arvostaa, mutta matuinvaasion ja islamin suhteen voimme siirtyä puhtaalle ei kiitos linjalle.

Kuka olen? Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa sinisilmäinen valkoihoinen suomalainen Seppo Lehto Huk, monialaosaaja etc. (Freukkareiden laulun tapaan "ilman neekeriveren tilkkaa")



Olen turhautunut sovjet-aikoja vaitonaisempaan asioita peittelevään nykyiseen poliittiseen päätöksentekoon ja kepulidemarikokkarien sullemulle politiikan tekotapaan


Elämme teoriaa valtiopin suhteen: Valtiovalta kuuluu perustuslakimme mukaan Suomen kansalle. Haluan, että ihmiset pääsevät itse osallistumaan ja vaikuttamaan meitä koskevaan päätöksentekoon, siinä suhteessa suoraa demokratiaa pitää suosia niin kunnallisissa hankkeissa kuin valtiollisissa sopimuksissa Sveitsin tapaan.



Jokaisesta suomalaisesta on pidettävä huolta ja yksilöä tulee arvostaa, mutta matuinvaasion ja islamin suhteen voimme siirtyä puhtaalle ei kiitos linjalle. Schengen-sopimus on irtisanottava, rajatarkastuksen joka suuntaan, ilman passia, työlupaa ei tänne pidä olla asiaa kuin liiketoimintatarkoituksessa kuten kiinalaiset delegaatiot. Australian, Uuden-Seelannin rajavalvonnasta mallia palautuksiin. 

Uskon avoimeen ja rehelliseen päätöksentekoon, jossa nykyisenkaltaista eri puolueiden välitä korruptiota ei hyväksytä, kuten Tampereella luotiin turhake ja miljardien menot rantatunneli- ja ratikkahankkeella. Turvallinen yhteiskunta ja puhdas luonto ovat perusoikeutemme aidosti suomalaisina ilman neekerirumpujen paukuttamista ja hiphophousuja, puskaraiskauksia ja lasten raiskauksia, joita kovasti on pyritty peittelemään poliisin, syyttäjien, tuomarien ja puolueiden, sekä virkaloistemme toimin.



Ajan meidän yhteisiä asioita, joista yhdessä päätämme, ja juuri siksi on aika saada uusi ja motivoitunut eduskuntaehdokas keskimääräistä laajemman sivistyksen osaamistaustan ja kielitaitoisena valkoisena heteromiehenä eduskuntaan savuttomana ja liki raittiina (Satunnaisesti neekerirommia neekerisuukkojen kera)



Lähde tukemaan somessa etc ja äänestä minua valkoisena vaihtoehtona eduskuntavaaleissa 14.4.2019 eduskuntaan valkoisen tulevaisuuden turvaamiseksi, jottei käy kuin Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa. Suomessa tarvitaan Viktor Orban tapaista toimintaa jotta kansamme eheys saadaan palautettua.


Seppo Lehto pirkanmaalainen eduskuntavaaliehdokas Tampereelta
https://pirkanmaalainen-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com


Perhetausta:
- Molemmat vanhemmat kuolleet. Isä kahden sodan veteraani Viljo Lehto s. 1909, isän isä Pohjanmaalta Antjas Lehto ja äiti s. 1924 omaasukua Kiviniemi, äidin isä Julius Kiviniemi
- 4 aikuista lasta (sekä lastenlapsia)

Urheilutausta:
- 1984 30 km hiihtoreissun jälkeen heti laakista 160 kg maasta ja 2 viikkoa myöhemmin puhtaana 200 kg todistajien läsnäollessa. Paikalla mm kurulainen Jarmo Riutta ;) terveisiä hänelle.

Elopaino tuolloin n. 72 kg, ikä 21 v.

- 32 vuotiaana useamman tunnin saliharjoittelun jälkeen 
Hervannan ammattikoulun salilla 36 leukaa myötäotteella puhtaasti todistajien läsnäollessa, ilman heijauksia

- Hiihtoa, maastojuoksua ( Kurussa juoksuseurana mm Pekka Kylkilahti,(joka nykyään opettajana Alajärvellä), melontaa, ammuntaa, judoa, karatea, aikidoa, tennistä, monenlaista on mahtunut elämään. 

Tammikuussa 2018 aloitin 55 vuotiaana tanssiharjoittelut. Kevät meni 2 viikossa, syksy 4 kertaa viikossa. Nyt tyydyn vaalikevään 2 x viikossa tanssiharjoituksiin. 

- Harrastuksina mm erilaiset urheilulajit edelleen vuodenaikojen mukaan siltä osin kun mahtuu aikatauluihin, sekä puutarhahoito erilaisine toimineen.

- Lempimusiikkia suomalaisin sanoin: Jääkärien marssi, Äänisen aallot, Rannalla Laatokan, Auringonnousu Laatokalla, etc, sekä sota-ajan lauluista "Kremlin uni" https://www.youtube.com/watch?v=X8KNeBUtqfY
Tuossa vielä upotettuna historialisen perinteemme muistona:



- Saksalaisista lauluista: 
Alten Kameraden https://www.youtube.com/watch?v=WhBnMEPTU80
Ohessa upotettuna tähän blogiin, saksalaiset sanat videolla laulettavissa kuin karaokessa:

- 

Zarah Leander - Kann denn Liebe Sünde sein

Ohessa upotettuna, anna laulun soljua, ei ole mitään nigger ja allah akkubar ulinaa:


etc

- Ryssänkielisistä lauluista sovjetajan juoppouteen kuolleen Vladimir Vysotskyn https://www.youtube.com/watch?v=8uCurgyv-XE  Vladimir Vysotski - Ystävän laulu | "Песня о друге")

Ohessa sanat jos haluat laulaa mukana:

Если друг оказался вдруг 
И не друг, и не враг, а так, 
Если сразу не разберёшь 
Плох он или хорош,
Парня в горы тяни, рискни, 
Не бросай одного его, 
Пусть он в связке одной с тобой, 
Там поймешь кто такой. 

Если парень в горах не ах, 
Если сразу раскис и вниз, 
Шаг ступил на ледник и сник, 
Оступился и в крик, 
Значит, рядом с тобой чужой, 
Ты его не брани - гони, 
Вверх таких не берут и тут 
Про таких не поют. 

Если он не скулил не ныл, 
Пусть он хмур был и зол, но шёл, 
А когда ты упал со скал 
Он стонал, но держал. 
Если шёл он с тобой, как в бой, 
На вершине стоял хмельной, 
Значит, как на себя самого, 
Положись на него. 

Значит, как на себя самого, 
Положись на него.  

Se on moro ;) ja Herran siunausta aitosuomalaiseen eurooppalaiseen ja universaaliin tapaan!


 Yhteyksissä paremmin sähköpostilla vapaussoturi@gmail.com , puhelut vievät liikaa aikaa ja tulevat monasti sopimattomiin aikoihin.
---------------------
https://eduskuntavaaliehdokas-pirkanmaa.blogspot.com/
--------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti